Kamers

Het Aqua Fantasy Resort heeft verschillende typen kamers. Hieronder vind je alle informatie over de kamers en hun specifieke faciliteiten. Bij alle kamertypes geldt dat deze 7 keer per week worden schoongemaakt, elke dag de handdoeken worden verschoond en 3 keer per week de bedlinnen worden verschoond. De kamers beschikken allen over een babybedje.

familie kamerFamiliekamer

De familiekamers zijn geschikt voor minimaal 2 personen (volwassenen), maximaal 3 volwassenen en 1 kind. Bij de familiekamers is het slaapgedeelte veelal gescheiden van het zitgedeelte door een halfhoge wand. De kamers zijn voorzien van een zitgedeelte waarvan een sofabed voor 2 personen gemaakt kan worden. De kamers beschikken verder over een terras of balkon met zitje, airconditioning, telefoon, televisie met Nederlandse BVN, badkamer met bad of douche en toilet en föhn. Een kluisje en minibar zijn tegen betaling beschikbaar.

Voordeelkamer

De voordeelkamer is hetzelfde als de familiekamer, echter is deze slechts beperkt beschikbaar. Deze kamer is voor snelle beslissers of lastminute-reizen.

FamilieSuite

De familiesuite is een ruimere variant op de familiekamer. Bij de suite zijn de kamers ruimer van opzet en is het zitgedeelte voorzien van twee sofabedden. Tevens is er een aparte slaapkamer. De overige faciliteiten zijn gelijk aan die van de familiekamer.VIPkamer

Zoals de naam al zegt is de VIPkamer de meest luxe variant van de kamers. Deze kamers zijn geschikt voor maximaal 2 personen en bieden volop luxe. De kamers zijn uiteraard uitgerust met airconditioning en hebben verder een dvd-speler, telefoon, satelliettelevisie met Nederlandstalige BVN, badkamer met douche en toilet, een eigen privé-jacuzzi, badjas met slippers, een minibar en mogelijkheden om koffie en thee te zetten. Kortom, in deze kamer kun je helemaal tot rust komen na een drukke dag in het Aquapark.

Foto’s: