Kinderanimatie

Aqua Fantasy Resort heeft speciaal voor de kinderen de volgende formules ontwikkeld: BabyWorld, KidsWorld en Yoworld. Er is dus genoeg te beleven voor alle kinderen in elke leeftijdscategorie!

BabyWorld (0-2 jaar)
Je kunt gratis gebruik maken van alle onderstaande faciliteiten. Je dient wel een machtigingsformulier te ondertekenen als borg.

- Aankleedkussen
- Babybad
- Babybed
- Flessenwarmer
- Kinderstoel
- Magnetron aanwezig op de hotelkamer
- Opklapbare box inclusief wieltjes
- Buggy (let op: beperkt aantal beschikbaar)
- Luieremmer
- Toiletopzetstuk speciaal voor peuters
- BabyWorld t-shirt (cadeau)
- BabyWorld opblaasbare zwembad (cadeau)
- Washandje van Ko of Kiki (cadeau)
- Bij meerdere baby’s is er een grotere babybox beschikbaar.

KidsWorld (3-11 jaar)
Voor kinderen die vallen onder deze leeftijdscategorie heeft Aqua Fantasy Resort een gratis Nederlandse kinderclub opengesteld. De kinderen worden voor vijf dagen per week (van april t/m oktober) door een professioneel animatieteam begeleidt en vermaakt. In het hoogseizoen (juli en augustus) wordt de groep opgedeeld in twee leeftijdsgroepen. Er is een overdekte ruimte aanwezig voor binnenactiviteiten.

In de kinderclub starten de kinderen in de morgen met ochtendgymnastiek. Daarna volgt een actief programma met dans en muziek. Ook wordt er geknutseld en worden er (water)spelletjes gedaan. De kinderen worden regelmatig bezocht door Ko en Kiki en krijgen ook een T-shirt cadeau. Er wordt op regelmatige basis een kinderdisco gehouden in het animatietheater en op meerdere tijdstippen in de week komt er een kar met popcorn langs. Tevens eet het animatieteam een aantal keren per week mee met de kinderen aan het speciale kinderbuffet.

De kinderclub heeft kinderfietsjes en driewielers ter beschikking gesteld en er is een echte Ko en Kiki springkussen aanwezig. Verder kunnen de kinderen gratis zwemles volgen door een gediplomeerde zwemleraar. Deze service wordt alleen aangeboden in juli en augustus en geldt voor kinderen tot 7 jaar.

YoWorld (12-15 jaar)
Aqua Fantasy Resort heeft voor jongeren in de leeftijdscategorie van 12 t/m 15 jaar een uitdagend en uniek programma ontwikkeld. Bovendien krijgen zij korting op verschillende activiteiten en een gratis T-shirt. Let op: dit programma wordt alleen aangeboden in juli en augustus en wordt door een Nederlands animatieteam georganiseerd.
Jongeren kunnen gebruik maken van de volgende onderdelen:

- YoCard
- YoFriends
- YoMusic
- YoGames
- YoShirt
- YoSport
- YoWaterpark
- YoExcursies