Waterpark Aqua Fantasy

Meer dan 25 sensationele en kolossale glijbanen verwelkomen je zodra je Aqua Fantasy Waterpark binnentreedt. Niet voor niets wordt dit waterpark als de nummer 1 van Turkije beschouwd. Je kunt niet alleen gebruik maken van de meest spectaculaire glijbanen en zwembaden, maar ook meedoen aan een actief sportprogramma zoals Water Volley en Water Aerobics. Bovendien is er de gehele dag een live-dj aanwezig en worden er regelmatig shows gegeven om jou een onvergetelijke vakantie te bezorgen.

Hieronder volgen een aantal voorbeelden van waterattracties.

Anaconda
Met een lengte van 135 meter is deze glijbaan niet alleen een van ’s werelds langste, maar ook veiligste glijbanen. In 20 tot 23 seconden voel je slechts spanning en sensatie.

Black Hole
Je hebt een flinke dosis moed nodig om van deze glijbaan af te kunnen…

 

 

 

 

Xtreme
Met een snelheid van 80 km per uur glijd je in 6-7 seconden naar beneden. Alleen geschikt voor echte waaghalzen.

 

 

 

Lazy River
Voor een rustig dagje in het water kun je het beste terecht in de Lazy River. Terwijl je heerlijk in de zon aan het genieten bent, dobber je onder het genot van ontspannende muziek, met je eigen bootje door de jungle. Sluit je ogen en relax…

 

 

Wave Pool
Trotseer de hoge golven in de Wave Pool met tientallen anderen en geniet van dit bijzondere waterspektakel.

Lily Pad
Bereik de overkant maar pas op voor de vele obstakels in het water!

Kids Pool
Het ultieme zwemparadijs voor de kleintjes. De kinderen kunnen zich vermaken in een piratenschip en er is een schateiland waar zij op ontdekkingstocht kunnen.

Eten en drinken
Als je een hele dag actief bezig bent krijg je gauw trek. Daarom biedt Aqua Fantasy Waterpark de hongerige bezoeker een variëteit aan eten en drinken. Dit park telt maar liefst acht restaurants en bars waar je terecht kunt voor een verkoelend drankje en waar je een heerlijke maaltijd kunt verorberen. Voor ieder wat wils dus. Er is keuze uit de volgende restaurants:

- Ephesus Beach Cafe
- Captains Grill
- Castle Burger
- Parrot’s pizza
- Pirate’s Icecream
- Crocco’s Calypso Bbq and Grill
- Kadirga Pool bar